Fotos

Nedenfor fotoserie fra min roman Glasvæggen.

Se blog.ngpart.com for at læse om min proces med romanen.

sommer-efteraar-2013-097-3

Duften af hybenroser og havvand blandede sig med sensommerens skønhed og strejf af melankoli. Jeg gik ad stien med perlesten. Hvide sejl lyste på det skumringsblå vand…

img_0463-2

Guldsmeden fløj videre, og jeg fortsatte i samme retning, fulgte stien langs vandet og nåede trætunnelen, som jeg havde døbt den. Over mit hoved sluttede træernes kroner helt tæt sammen, og skabte en hemmelighedsfuld passage…

img_1553-4

Det første mit blik faldt på var glaskuglen fra Lucy. Inde i kuglen stod to kridthvide engle tæt sammen inde i et hjerte. Jeg rystede kuglen. Nu dalede der nedover englene bittesmå glimmerfnug i violette og grønne glimt…

20151122_082819-3

En let hvid snedyne dækkede hurtigt haven. Hun stirrede på en rosenplante, den blomstrede stadig midt i den nu hvide verden.

20151107_165547-2

Lauras blik blev fanget af 3 graners mørke silhuetter. Al ting synes pludselig så uvirkeligt for hende.