Velkommen

Kære du. Velkommen og tak fordi du kigger forbi ‘Forfatter Nanna Grønbech Petersen’. Her kan du læse, se og høre mere om en skrivekunstners virke. Har du brug for en forfatter til et projekt? Gå til ‘Kontakt’.

Nanna har i perioden 2017-2019 studeret Skrivekunst på Syddansk Universitet, herunder fagene: praktisk narratologi, retorik, skriftkulturens mediehistorie, børnelitteratur, kreativ skrivning og tekstanalyse med henblik på æstetisk kvalitet.

I 2020 har hun fortsat optimeret på skriveteknikker, idet digter og forfatter Mikael Josephsen har fungeret som hendes skrivementor.

Nannas manuskripter, noveller, digte og artikler er at finde i tidsskrifter, podcasts, aviser, magasiner, reklamefilm, antologier og bøger. Således har hun erfaring med at skrive indenfor flere genrer. Oprindeligt er Nanna uddannet dekorationsmaler. Pennen i hendes hånd har på sin vis skabt den røde tråd i hendes liv. 

Siden 2018 har Nanna medvirket i litteraturtidsskriftet uDkAnts redaktion. Ligeledes er hun en del af litteratur- og podcastprojektet ’Skæve kulisser’. 

Se mere under publiceringer.